『エビスさん』は、三軒茶屋に2軒、三宿に1件・・・更に店舗展開しそうです!
何が美味しいかというと、レバ刺しなどの肉の刺身です!
刺身にはコブクロ、ハツ、ミノがあります!
どれをとっても、新鮮さという最も重要な特性を備えた刺身を出してくれます!
勿論、焼き物も他店には引けを取るものではなく、とっても美味しいです!!
またホルモン焼きも、かなりのインパクトです!!
三軒茶屋店の不思議は、夏に何処かに行ってしまったお店の扉が、冬になっても戻ってきません・・・!?
そして飲み物に、米焼酎『山河』を出してくれるのが、とてつもなく嬉しいです!!
As the Michelin guide book reported, many nice restaurants are in Tokyo.
On the barbecue or yakitori (grilled chiken), I recommend ‘Ebisu-san’ very much. At now three branches are near Sangenjyaya area, Setagaya, Tokyo.
And my most favorite dish is ‘liver sashimi’ from pig, which is so fresh as I have never tasted, before !
Other kinds of yakitori and hormone (pig gut) are also my favorites.
Let’s enjoy them with glasses of ‘Sanga’ syocyu !!
何が美味しいかというと、レバ刺しなどの肉の刺身です!
刺身にはコブクロ、ハツ、ミノがあります!
どれをとっても、新鮮さという最も重要な特性を備えた刺身を出してくれます!
勿論、焼き物も他店には引けを取るものではなく、とっても美味しいです!!
またホルモン焼きも、かなりのインパクトです!!
三軒茶屋店の不思議は、夏に何処かに行ってしまったお店の扉が、冬になっても戻ってきません・・・!?
そして飲み物に、米焼酎『山河』を出してくれるのが、とてつもなく嬉しいです!!
As the Michelin guide book reported, many nice restaurants are in Tokyo.
On the barbecue or yakitori (grilled chiken), I recommend ‘Ebisu-san’ very much. At now three branches are near Sangenjyaya area, Setagaya, Tokyo.
And my most favorite dish is ‘liver sashimi’ from pig, which is so fresh as I have never tasted, before !
Other kinds of yakitori and hormone (pig gut) are also my favorites.
Let’s enjoy them with glasses of ‘Sanga’ syocyu !!