6941fc69.jpg 『エビスさん』は、三軒茶屋に2軒、三宿に1件・・・更に店舗展開しそうです!
 何が美味しいかというと、レバ刺しなどの肉の刺身です!
 刺身にはコブクロ、ハツ、ミノがあります!
 どれをとっても、新鮮さという最も重要な特性を備えた刺身を出してくれます!

 勿論、焼き物も他店には引けを取るものではなく、とっても美味しいです!!
 またホルモン焼きも、かなりのインパクトです!!

 三軒茶屋店の不思議は、夏に何処かに行ってしまったお店の扉が、冬になっても戻ってきません・・・!?

 そして飲み物に、米焼酎『山河』を出してくれるのが、とてつもなく嬉しいです!!

  As the Michelin guide book reported, many nice restaurants are in Tokyo.
  On the barbecue or yakitori (grilled chiken), I recommend ‘Ebisu-san’ very much. At now three branches are near Sangenjyaya area, Setagaya, Tokyo.
  And my most favorite dish is ‘liver sashimi’ from pig, which is so fresh as I have never tasted, before !
  Other kinds of yakitori and hormone (pig gut) are also my favorites.

  Let’s enjoy them with glasses of ‘Sanga’ syocyu !!


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